Disney Plus logo 2021

Vier Disney Plus Day 2022 met een introductieaanbieding van 1,99 euro

MoviePulpers, profiteer, want je kan Disney+ Day 2022 vieren met een introductieaanbieding van 1.99 euro! Het introductieaanbod, beschikbaar vanaf morgenochtend, biedt een maand lang Disney+ voor €1,99 voor nieuwe en terugkerende abonnees.

 

Disney Plus Day logo

Fans worden op Disney Plus Day op 8 september 2022 uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de Disney+-gemeenschap met een speciaal introductieaanbod en mee feest te vieren in Disneyparken over de hele wereld. Vanaf morgen 8 september 2022 om 06.00 uur tot en met maandag 19 september 2022 kunnen nieuwe en terugkerende abonnees hier een maand Disney+ krijgen voor €1,99*.

An Epic Offer | Disney+ Day | Disney+

Na de festiviteiten voor Disney+ Day gaat D23 Expo: The Ultimate Disney Fan Event presented by Visa door in Anaheim, Californië van 9 tot en met 11 september 2022. Aanwezige abonnees kunnen daar gebruik maken van nog meer voordelen ter plaatse en kunnen er ook nieuwe aankondigingen en een eerste blik op aankomende Disney+ Originals verwachten.

Speciale voordelen voor abonnees in de Disneyparken ter ere van Disney+ Day

Om Disney+ Day te vieren krijgen Disney+-abonnees en hun gasten 30 minuten voordat het park opengaat voor reguliere bezoekers toegang tot het Disneyland Park in Disneyland Paris, Walt Disney World Resort in Florida en Disneyland Resort in Californië.** Disneyland Paris voorziet op 8 september 2022 ook heel wat extra verrassingen, waaronder speciaal entertainment, speciale fotomomenten en een dessert met een blauw thema. Hong Kong Disneyland viert mee met gasten die het park bezoeken op 10 september 2022. Wie zich wil onderdompelen in nog meer Disneyplezier kan momenteel een Disneyland Paris-arrangement boeken en daarbij genieten van een Disney+-abonnement voor maximaal een jaar (aanbod afhankelijk van product en regio; voorwaarden zijn van toepassing.)

Disney+ Day Starter Pack | Disney+

*Bekijk de voorwaarden op DisneyPlus.com

**Gasten kunnen worden gevraagd te verifiëren dat ze een Disney+-abonnee zijn door hun ingelogde startscherm op de Disney+ app via hun telefoon weer te geven, om vroeger het park binnen te kunnen gaan en speciale voordelen te ontvangen in de parken. Zorg ervoor dat je de Disney+ app downloadt en inlogt voor aankomst.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.