WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Alita Battle Angel

WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van Alita Battle Angel

Met een omzet van zo’n 405 miljoen dollar aan de internationale box office kleurde de cijfers groen voor Alita Battle Angel, maar met de fusie van Disney & Fox is de toekomst van de franchise door James Cameron & Robert Rodriguez onzeker. Hoofdrolspeelster Rosa Salazar vroeg al aan de vele fans om massaal Blu-Rays te kopen van de blockbuster om druk te zetten bij Disney om de franchise verder te zetten en nu is jouw kans om bij te dragen. Ter gelegenheid van de release van Alita Battle Angel op video-on-demand via iTunes, Google Play & Microsoft Store op 29 juli 2019 & Blu-ray & DVD-release op 7 augustus 2019 geven wij tot en met dit weekend 5 Blu-Rays weg van Alita Battle Angel. Kijk onderaan hoe je kan deelnemen.

Alita: Battle Angel | Look For It On Digital, Blu-ray and DVD | 20th Century FOX

Alita (Rosa Salazar) wordt wakker zonder herinnering aan wie ze is in een wereld die ze niet herkent. Ze wordt opgevangen door een medelevende arts die zich realiseert dat ergens in deze verlaten cyborg het hart en de ziel van een jonge vrouw met een buitengewoon verleden schuilt. Wanneer de dodelijke en corrupte leiders van Iron City achter Alita aan gaan, ontdekt ze dat ze over unieke vechtkunsten beschikt die de machthebbers maar al te graag onder controle willen hebben. Als ze uit hun greep kan blijven, kan ze de sleutel zijn tot het redden van haar vrienden, haar familie en de wereld waar ze verliefd op is geworden.

Christoph Waltz & Rosa Salazar in Alita Battle Angel

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel euro bracht Alita Battle Angel op in zijn openingsweek in België? (tip)
  • Heeft Christoph Waltz ooit een Oscar opgehaald? Zo ja, welke film? (tip)
  • Aan welke franchise droeg Rosa Salazar bij? (tip)

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.