Franchise: 2012

Moviepulp’s 4de grote eindejaarswedstrijd: The 2012 end of the world edition

2012vuurwerkOnze trouwste lezers zullen het graag horen, maar dit jaar zijn we terug met een episch getinte wedstrijd. Niet alleen blijken de distributeurs extra gul te zijn, bovendien hebben we dit jaar allemaal de gevreesde apocalypse overleeft. Om dit op gepaste wijze te vieren – en uiteraard ook om het einde van 2012 in te luiden – schenken we opnieuw een grote prijzenpot weg in de 4de grote eindejaarswedstrijd, vol belangrijke sleutelreleases van het het afgelopen filmjaar. We hebben deze ook onmiddellijk omgedoopt tot de 2012 end of the world edition, maar we willen vooral benadrukken dat we hier op de redactie alleen maar vooruit kijken. En het wordt een mooie toekomst dames en heren! Elk jaar wordt Moviepulp alleen maar groter. Hierdoor kunnen we steeds meer exclusieve content aanbieden, wat weer resulteert in meer bezoekers en trouwe lezers. Dus een welgemeende dikke merci van het hele Moviepulp-team voor jullie trouw, steun en noem maar op. Zonder jullie bestonden we niet, dus meedoen en voel jezelf beloond! We wensen iedereen wederom het allerbeste voor het nieuwe jaar. Dat 2013 filmisch een even boeiend jaar mag worden als dit jaar. Genoeg getreuzeld, ontdek als de razende bliksem hoe je kan deelnemen aan deze fantastische wedstrijd!

Lees verder Moviepulp’s 4de grote eindejaarswedstrijd: The 2012 end of the world edition

10 films om mee af te tellen naar het einde van de wereld

Jazeker, het zijn de Maya’s die hebben voorspeld dat de vier ruiters van de Apocalyps eind deze week aan de deur komen kloppen. Maar de even domme als spectaculaire blockbuster, 2012, deed er nog een schepje bovenop, en is zo medeverantwoordelijk voor de duizenden believers die zich op dit eigenste moment aan het voorbereiden zijn op het einde van de wereld. Wij gaan ervan uit dat de bezoekers van MoviePulp verstandige mensen zijn die zich niet laten meeslepen door deze heisa, maar toch hebben we voor alle zekerheid een tiental films verzameld die laten zien hoe je kan overleven wanneer het ondenkbare -ooit- gebeurd.

Lees verder 10 films om mee af te tellen naar het einde van de wereld2012 teaser trailer

Aliens in Independence Day****, Global Warming in The Day After Tomorrow***, Roland Emmerich is altijd goed geweest in het inspelen op de hypes van het moment. Met 2012 alludeert de Teutoonse regisseur op de end-of-the-world theorieën die circuleren rond het jaartal 2012. Hij krijgt hierbij de hulp van een all-star cast met o.a. John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet, Woody Harrelson, Danny Glover en Chiwetel Ejiofor. Uit op 15 juli 2009.