Tag Archives: need for speed


The Road To Need for Speed – Driving School featurette

De hoofdacteur vanuit Need for Speed, Aaron Paul, werd onderwerpen aan een stevige slipcursus voor het filmen begon, maar hoe ziet dit er uit? Hoe pakken ze de rijvaardigheden aan in Hollywood? In onderstaande featurette zien we hoe professioneel en boeiend er omgesprongen wordt met een Hollywood-cast. Geniet ervan, drifters!

Need for Speed Featurette - Aaron Paul Driving School (2014) [HD]

Need For Speed trailer

need for speed

Voor zij die vinden dat de -ondertussen tot quasi epische proporties opgeblazen- Fast & Furious franchise zijn roots verloochent, is er goed nieuws. De game-verfilming Need For Speed gaat back to basics met een oersimpel verhaaltje, cheesy dialogen en vooral één lange auto-achtervolging tjokvol -grotendeels non-CGI- crashes en ander stuntwerk. Je herkent wellicht Aaron -Breaking Bad- Paul, Michael Keaton, Dominic Cooper en rapper Kid Cudi. Need For Speed is te zien in België vanaf 9 april.

Continue reading Need For Speed trailer

Need For Speed teaser trailer

Aaron Paul in Need For Speed

GTAV breekt dezer dagen -terecht- alle verkoopsrecords, en speelt ook qua visueel spektakel én complexe verhaallijnen zowat iedere hedendaags blockbuster naar huis. Toch is het steeds wachten op de eerste echt geslaagde Hollywood verfilming van een succesvolle gamesfranchise. Zou het met deze Need For Speed eindelijk lukken? De teaser trailer oogt alvast veelbelovend. Regisseur Scott Waugh is vooral bekend als stuntman, en het is dus te verwachten/hopen dat ouderwetse praktische effecten en stunts het halen van CGI spektakel. Hoofdrolspeler van Need For Speed wordt Auron Paul, vooral bekend van de hitserie Breaking Bad. Maar je herkent wellicht ook Michael Keaton, Dominic Cooper en Dakota Johnson. Need For Speed is te zien in België vanaf 9 april.

Continue reading Need For Speed teaser trailer