The Shield season 6: Mackey is back!

vic_mackey.jpgHet heeft heel voeten in de aarde gehad maar The Shield is eindelijk terug. De Amerikaanse kabelzender FX start op 3 april met het zesde seizoen van de strafste politiereeks ooit. Voor wie The Shield (nog) niet kent, beeldt u een rauwere versie in van films als Training Day en Colors. Hieronder krijgt u alvast een paar voorsmaakjes van het nieuwe seizoen. Zullen Vic Mackey en zijn team nog veel langer de straten van L.A. (on)veilig maken? Ontdek het samen met ons de komende maanden … .

De eerste drie seizoenen van de The Shield zijn nu overal te koop, van Seizoen 4 en 5 zijn er enkel import dvd’s voorhanden. Voor seizoen 6 zal u zich wel moeten wenden tot minder legale media want zelfs in de late uurtjes op VT4 wordt deze sublieme reeks niet meer uitgezonden. Waarschijnlijk hadden ze hun zendtijd nodig voor toptv à la Schoondochter Gezocht en de elfendertigste versie van CSI, tssssssss. Enfin, onderstaande filmpjes houden ons alvast even zoet.

De officiële teaser van The Shield seizoen 6:

Een samenvatting van het vorige seizoen die u en mij weer helemaal up-to-speed brengt:

De fantastische preview van aflevering 601:

8 thoughts on “The Shield season 6: Mackey is back!”

 1. Kan iemand mij vertellen waar ik seizoen 4 & 5 van The Shield op dvd kan vinden? Zijn deze reeds uitgebracht?
  gr
  Birger

 2. In België zijn deze nog niet ‘legaal’ te vinden. Op Amazon zijn er al wel US import versies te verkrijgen maar zoals je wellicht weet moet je daarvoor beschikken over een regiovrije dvd-speler.
  Seizoen 6 is trouwens ook een dikke vette aanrader maar daarvoor moet je je tot minder legale wegen wenden.

 3. birger,

  seizoen 4 en 5 zijn hier nog niet uit, ik bestel ze ook altijd vanuit amerika haha, anders duurt het zo lang voordat ze hier uitzijn…

  grtzz sander

 4. seizoen 4 is in Belgie ook al uit… allè, ik heb hem hier toch origineel liggen op dvd en heb hem op een Belgische site besteld (www.proxis.be)

  grtjs

 5. Seizoen 1 t/m 5 is reeds uitgekomen in Nederland. Met
  ondertitels. Dus jullie info klopt niet helemaal.
  Ben nu met seizoen 5 bezig, en ik moet zeggen dat de
  serie steeds beter word!!
  Ik verlang alweer naar seizoen 6; MET ONDERTITELS !!

 6. Ik heb ondertussen ook seizoen 6 op dvd, weliswaar de UK versie (met engelse ondertitels) en de reeks blijft straffer en straffer worden. Eind dit jaar wordt het 7de en allerlaatste (snik!) seizoen uitgezonden op FX in de US. Hopelijk laat de Europese DVD release weer geen 3 jaar op zich wachten.

 7. ik heb alle dvds behalven sesoen zes nog niet ik heb die in heist op den berg gehaald bij een dvd shop in belgie

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.