Gespot op televisie: Lost seizoen 3

Hate it or love it, maar de cultreeks Lost is een fenomeen op zich. Na Prime heeft VT4 dit jaar weer het genoegen gehad om de serie van JJ Abrams te distribueren in het Vlaamse medialandschap. Het 3de seizoen is ondertussen al bijna aan zijn einde en deze editor heeft het aangedruft om de serie op de voet te volgen via VT4. Toegegeven, er zijn een aantal serieuze cliffhangers terug te vinden in dit seizoen. Dit smaakt dus naar meer, maar met momenten kunnen ze wel serieus aan de baard trekken. Zeer frustrerend als fanatieke tv-kijker! Ik begin de uitgebreide flashbacks van de gekende personages ondertussen ook wel overdreven te vinden. Wat vinden jullie ervan? Wordt het tijd dat ze er een einde aan breien?

Wie geen ‘die hard’-fan is van de serie, maar toch graag de serie via DVD bekijkt… Goed nieuws! Het 3de seizoen is voordelig online te bestellen.

4 thoughts on “Gespot op televisie: Lost seizoen 3”

  1. Seizoen 2 was voor mij een zware ontgoocheling: de mysteries stapelden zich hand over hand op; antwoorden kwamen er nauwelijks. Nu, een aantal dagen geleden vernam ik van een aantal mensen dat seizoen 3 behoorlijk knap eindigt met een plot ‘zoals alleen J.J. Abrams die kan bedenken’. Is daar iets van aan, en loont het de moeite om toch verder te kijken?

  2. Ben nu seizoen 3 aan het bekijken en moet zeggen dat de frustraties die seizoen 2 zorgvuldig had opgebouwd nu weer volledig aan het verdwijnen zijn. Mysteries beginnen ontrafeld te worden, er komt enige duidelijkheid,…

    Afvoeren is er een beetje over denk ik, het begint net weer de moeite te worden.

    En Kate…

  3. Ok Kate blijft een hemelse streling voor het oog! Voor de rest heb ik seizoen 3 eerlijk gezegd niet gevolgd maar 2 stelde me zo teleur dat ik de reeks compleet heb opgegeven. Zo een concept tot bloedens toe uitmelken gaat er gewoon over voor mij.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.