Een tv serie op DVD: Hét ideale kerstcadeau?

The Sopranos season 6 part 2 dvdSeinfeld dvd collectionThe Wire season 3 dvdRome dvdEntourage season 3 part II dvd

Kerst en eindejaar staan weer voor de deur en dat betekent, naast overmatig schransen en zuipen, ook ‘pakjestijd’. Om jullie te loodsen door het gigantische aanbod topreeksen op DVD, stelde ik een kleine selectie samen van fijn televisioneel kijkvoer waarmee je, naast jezelf, ook ongetwijfeld iemand anders een groot plezier mee kan doen. Kom alleen niet klagen als je de komende wintermaanden niet meer van je flatscreen weg te slaan bent en niet meer aan naar de bioscoop gaan toekomt :-)!

1 The Sopranos – Seizoen 6, deel II:

De beste tv serie aller tijden komt tot een controversiëel einde met dit grandioos sluitstuk bestaande uit 10 magistrale afleveringen puur kijkgenot. Wie, om de één of andere bizarre reden, nog niet bekend is met de escapades van Tony Soprano en co schaft zich uiteraard eerst de, ondertussen klassieke geworden, vorige seizoenen van deze sublieme maffiareeks aan.

2 Seinfeld – De complete serie:

180 hilarische afleveringen van de meest invloedrijke sitcom ooit, in één compacte box, met talloze uren aan exclusieve extra’s en een fraai vormgegeven boek vol amusante weetjes over Jerry, George, Elaine en Kramer. Wie, net als ondergetekende, reeds in het bezit is van de eerste 8 Seinfeld jaargangen kan het allerlaatste seizoen (incl. de sufgehypete finale-aflevering) natuurlijk ook apart aankopen.

3 The Wire – Seizoen 3:

Dit derde seizoen van de ongelooflijk goeie misdaadreeks die jammer genoeg nooit een kans kreeg op ons vaderlandse kleine scherm blijft een must buy voor iedereen die houdt van intelligente, goed geschreven, gewaagde en heerlijk geacteerde televisie zoals die véél te weinig gemaakt wordt. Niet-ingewijden dienen zich wel eerst te wenden tot de even sterke, voorgaande seizoenen van The Wire.

4 Rome:

Vergeet alles wat je dacht te weten over het oude Rome. De enige (snik, red.) twee seizoenen van deze spectaculair gemaakte, entertainende en volwassen geschiedenisles met ballen zijn nu gebundeld in één fraai vormgegeven boxset boordevol geweldige extra’s.

5 Entourage – Seizoen 3, deel II :

Ontdek eindelijk hoe het Vince, Ari en de boys vergaat in het gehaaide hedendaagse Hollywood. Opgelet: ook hier is het bekijken van de vorige seizoenen verre van een overbodige luxe.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.