Johnny English Reborn Blu-ray review

Johnny English Reborn***

Regie: Oliver Parker

Met: Rowan Atkinson, Eric Carte, Gillian Anderson, Roger Barclay, Rosamund Pike, Togo Igawa

Speelduur: 106′

Net als zijn voorganger geen hoogvlieger, maar leuk voor een keertje te bekijken.

Het verhaal: Deze keer moet Johnny English (Rowan Atkinson) een groep sluipmoordenaars die één van de wereldleiders uit de weg wil ruimen, zien te stoppen voor het te laat is…

Ons verdict: Aangezien de eerste Johnny English genoeg geld in het laadje bracht, kunnen de fans hun hartje ophalen met hetzelfde niveau van verderlichte grappen en grollen. Het heeft allemaal zoals verwacht bitter weinig om het lijf, maar net als in de eerste geniet hoofdacteur Rowan Atkinson duidelijk van dit personage en dit plezier straalt regelmatig af op de kijker. Niet elke grap schiet raak, maar er valt regelmatig zeker en vast te lachen. Kortom, een kijktip voor de liefhebbers op een regenachtige dag!

De Blu-ray: Het 1080p 2.35:1 HD-beeld oogt meer dan goed, met een prima scherpte en natuurlijke kleuren. De Engelse DTS- HD MA 5.1-track heeft genoeg richting, met heldere en steevast verstaanbare dialogen. De geluidseffecten zijn goed geplaatst en ook de aanwezige filmmuziek komt mooi tot uiting. Het bonusmateriaal bestaat uit een informatieve audiocommentaartrack, maar liefst 17 verwijderde scènes, een redelijk grappige gag reel en een vijftal soms erg korte documentaires over diverse aspecten van de productie.

De bioscooptrailer kan u zoals steeds hieronder ontdekken:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.