Jack The Giant Slayer review

Jack The Giant Slayer posterJack The Giant Slayer ****

Regie: (X-Men, Superman Returns, Valkyrie)

Met , , , , , ,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van Hansel & Gretel: Witch Hunters en Alice in Wonderland.

Het verhaal: Een eeuwenoude oorlog tussen mensen en reuzen breekt opnieuw uit nadat hun werelden weer verbonden worden door een gigantische bonenstaak op een plek waar de arme boer Jack verliefd wordt op het meisje van zijn leven, de prinses Isabelle.

Jack The Giant Slayer cast

Ons verdict: Regisseur Brian Singer is gekend in Hollywood als een topregisseur, maar onder de critici is hij niet gekend als een man wiens waarde altijd op het witte doek pakt. Zo heeft hij voor heel wat kaskrakers gezorgd met goede reviews zoals X-Men & Valkyrie, maar ook voor een aantal teleurstellingen zoals Superman Returns. Jack The Giant Slayer is een stap in de goede richting van de regisseur. Het verhaal is verrassend verrijkend, zeker gezien de trailer niet veel goeds voorspelde. Nieuwelingen en bijten goed van zich af, terwijl vaste waarde een voortreffelijke rol speelt ondanks het belachelijke kapsel. Samen met de lame visual effects van de reuzen zijn dit de minpunten van de film.

Kortom, Jack The Giant Slayer is de verrassing van het moment in de bioscoopzalen die je moet gezien hebben. Bekijk onderaan de filmclips Escape, Here Comes The Thunder en Do These Giants Have Any Weaknesses:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter