Rush review

Rush - James Hunt vs Niki Lauda posterRush *** 1/2

Regie: (A Beautiful Mind, Da Vinci Code, Angels & Demons)

Met , , , ,…

Speeltijd: 123′

Ga kijken als je hield van The Wrestler & Million Dollar Baby.

Het verhaal: Rush volgt het leven van James Hunt en Niki Lauda die sinds de beginjaren van hun carrière in Formule 3 rivalen worden.

Niki Lauda verbetert zijn Formule 1 wagen in Rush

Ons verdict: De Fast & Furious saga mag ver van dood zijn, maar moderne cinema heeft zich in een lange tijd niet meer gewaagd aan een goede Formule 1-film. Ron Howard kreeg van Universal carte blanche dankzij zijn kassucces Da Vinci Code en zet de eerste trend. Rush is een aardige film vol fijne verfilming en zachte suspense, maar voor bepaalde mensen zal hij net iets te lang duren. De rivaliteit tussen Hunt en Lauda is uitstekend cinemavoer, maar op het einde blijft het maar een eenvoudig verhaal tussen 2 rivalen die enorm veel respect voor elkaar hebben. Toch moet de topcasting worden geëerd, want een gelijkaardigere verschijning als & voor James Hunt & Niki Lauda kan er niet gevonden worden op deze aarde.

Kortom, Rush is een goede poging die door F1 fans zal geapprecieerd worden. Bekijk onderaan Bad Boy, Rat en featurette The Sexy 70’s uit Rush:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Rush review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.