Walking on Sunshine trailer + wedstrijd

Walking on Sunshine poster

MoviePulp geeft 5 duotickets weg voor de nieuwe musical Walking on Sunshine in een Kinepolis naar keuze. Maak kans op de duotickets door onderstaande vragen in te vullen.

Synopsis: Na een wervelende romance, gaat Maddie, die eerder een lange relatie had, trouwen met de knappe Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit op het romantische huwelijk in Italië. Maddie weet echter niet dat Raf het ex-liefje is van haar zus Taylor en dat hij nog steeds de grote liefde is van haar zus. En dat is nog maar het begin van de tegenslagen op hun weg naar geluk.
Walking on Sunshine brengt bruisende pop klassiekers uit de jaren 80 opnieuw tot leven : DON’T YOU WANT ME BABY (Human League), HOLIDAY (Madonna), GIRLS JUST WANNA HAVE FUN (Cyndi Lauper) en WAKE ME UP BEFORE YOU GO-GO (Wham !) zijn nog maar het topje van deze heerlijke musical ijsberg.

Vragen:

  • Van welke franchise ken je beide regisseurs uit Walking on Sunshine?
  • Uit welke bekende reclame ken je de actrice die Taylor vertolkt?
  • Welke zangeres herken je nog in de trailer bovenaan?

Gelieve jouw antwoorden te mailen naar info@moviepulp.be. Belangrijk! Enkel users die langs deze pagina zijn geweest en de Facebook pagina van MoviePulp hebben geliked, maken kans om tickets te winnen. Veel succes!

De winnaars zijn bekend: proficiat aan Pieter Duquesne, Hanne Breban, Yuri Jacobs, Hans Torfs & Ana Mocnaj!

Eén reactie op “Walking on Sunshine trailer + wedstrijd”

  1. Ideale film voor een avondje uit onder vriendinnen. De film is heel voorspelbaar, maar verveelt niet. In het begin denk je van “wat krijgen we nu”, maar op het einde heb je goed gelachen, zeker en vast meegezongen met de klassiekers en je ogen uitgekeken op de mannentorso’s of het vrouwelijk schoon.

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter