Win bioscooptickets voor de Vlaamse film Brabanconne

Brabanconne poster

Een nieuwe maand, een nieuwe wedstrijd bij MoviePulp? We maken er bijna een traditie van! Deze keer is de Vlaamse film Brabanconne aan de beurt, een muzikale romantische komedie met Amaryllis Uitterlinden en Arthur Dupont vanaf 10 december in de bioscoop. Doe mee aan onze wedstrijd aan maak kans op het winnen van maar liefst 4 duotickets.

SYNOPSIS:
De Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en het Waalse En Avant zijn allebei geselecteerd voor de grote Europese finale. Wanneer de solist van Sint-Cecilia dood neerstort op het podium heeft Elke, dochter van dirigent Jozef, een idee om alsnog hun finale te redden: de fantastische trompettist Hugues weghalen bij de Walen.

Brabançonne is een muzikale romantische komedie waarin geen middel wordt geschuwd om elkaar de loef af te steken: list en bedrog, solo’s en duetten en ja, zelfs de liefde.

CAST:
Amaryllis Uitterlinden, Arthur Dupont, Jos Verbist, Tom Audenaert, Marc Peeters, Koen Van Impe, Rilke Eyckermans, Liesa Naert, Michel Van Dousselaere, Veerle Eyckermans, Ivan Pecnik, Tiny Bertels, Kobe Van Herwegen, Erika Sainte, Philippe Résimont

Vragen:

  • Welk bedrijf heeft deze film geproduceerd?
  • In welk jaar bracht regisseur Vincent Bal zijn eerste kortfilm uit?
  • In welke bekende TV-serie deed Amaryllis Uitterlinden haar debuut?

Antwoorden mailen naar info@moviepulp.be. Vergeet niet onze Facebook pagina te liken…

Winnaars zijn bekend: proficiat aan Christel Vekemans, Evy Veldeman, Martha Van Kerkhoven & Filip Willems! De tickets worden zo snel mogelijk naar jullie toe gestuurd!!!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter