Alice Through the Looking Glass review

Alice Through the Looking Glass posterAlice Through The Looking Glass *

Regie: James Bobin (The Muppets)

Met Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Anne Hathaway, Alan Rickman,…

Speeltijd: 113′

Ga kijken als je hield van Alice in Wonderland.

Het verhaal: Alice gaat terug na Wonderland om er de Mad Hatter te helpen die zijn weg verloren is nadat hij zijn verloren familie herdenkt.

Mia in Alice Through the Looking Glass

Ons verdict: Eén van de weinige films van Disney die dit jaar in het rood ging was Alice Through the Looking Glass. Het zou allemaal de schuld zijn geweest van Johnny Depp en diens vechtscheiding met Amber Heard. Laatst genoemde is de beroemste kostuumartiest aller tijde met de grond gelijk aan het maken is in de publieke opinie, terwijl zij met leuke nieuwe projectjes komt.

Echter weten we bij MoviePulp.be dat het zelden het persoonlijke leven van de sterrencast is die ervoor zorgt dat mensen thuis blijven. Nee, Alice Through the Looking Glass zuigt grandioos en we wijten de regisseur James Bobin die de fakkel moest overnemen van Tim Burton. Hij ging volledig in de lijn van de meeste Disney-producties mee en maakt er een flauwe kleurboek van die net iets te donker is voor kinderen om bij dit segment goed te scoren. Bovendien is de acteerprestatie van Mia Wasikowska, Johnny Depp & Helena Bonham Carter zo flauw te noemen, enkel Sacha Baron Cohen maakt nog een aanvaardbare indruk.

Besluit: Alice Through the Looking Glass was een geldverspilling, maak dus niet dezelfde fout als ons door het ergens te gaan huren voor niks.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Alice Through the Looking Glass review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.