Actrice in de Kijker: Amber Heard

Naam: Amber Laura Heard
Geboorteplaats: Austin, Texas, Verenigde Staten
Geboortedatum: 22 april 1986
Lengte: 54kg; Gewicht: 1m73
Sterrenbeeld: Stier; Tijger (Vuur)
Burgerlijke status: In scheiding met Johnny Depp.

Amber Heard wallpaper

Gezien Amber Heard regelmatig in de top 10 sterren op IMDb staat, haar huwelijk met Johnny Depp op de klippen is en ze binnenkort te zien is als Mera in Justice League & Aquaman verdient Amber Heard een plekje op Vlaanderen’s populairste filmblog MoviePulp.be!

De mooie Amber Heard zette haar eerste stappen in de modellenwereld van New York op 17-jarige leeftijd. In 2004 besliste ze om naar Hollywood, Los Angeles te gaan om een gastrol in de wacht te slepen voor de televisieserie Jack & Bobby. Zo ging het een tijdje verder met verschijningen in onder meer The O.C., Alpha Dog (zie hier de pikante scène met Amanda Seyfried & Anton Yelchin) en Californication. Een volwaardige doorbraak kwam er met de film Never Back Down. Haar bekendheid steeg door rollen in de films Zombieland, Syrup en Drive Angry. Een volwaardige prestatie legde ze neer in The Rum Diary als Chenault. In 2013 was ze te zien in onder meer Paranoia en Machete Kills. Haar carrière kwam in 2015 terug van de grond met rollen in o.m. 3 Days to Kill met Kevin Costner, The Danish Girl naast Alicia Vikander & Magic Mike XXL naast Channing Tatum. Onlangs tekende ze een contract met Warner Bros. om de love interest van Aquaman Mera te spelen.

Trivia:

  • In Paranoia heeft ze een intieme liefdesscène opgenomen met Liam Hemsworth die behoorlijk zenuwachtig was voor zijn prestatie. Amber wist een mopje met hem uit te halen door Liam tijdens de opnames met een dildo in de hand te verrassen.
  • Heren, geen nood, Amber heeft nog 2 zussen.
  • Ms. Heard is grote fan van Georges Orwell, Ayn Rand en Hunter S. Thompson (vandaar dat ze de regisseur zelf heeft aangeschreven om een rol te krijgen in The Rum Diary).
  • Amber Heard is goed bevriend met Joseph Gordon-Levitt.
  • Amber Heard houdt haar Texaanse roots hoog in de vandel: ze bezit een .357 Magnum en 1968 Ford Mustang.
  • Amber Heard heeft bi-seksuele trekjes: ze heeft o.m. affaires gehad met Frans model Marie de Villepin en fotografe Tasya van Rees.

Amber Heard blijkt ook te sexy voor Instragram #FreeTheNipple, Twitter dan maar:

Amber Heard blijkt ook te sexy voor Instragram


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Actrice in de Kijker: Amber Heard”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter