Franchise: Machete Kills


Actrice in de Kijker: Amber Heard

Naam: Amber Laura Heard
Geboorteplaats: Austin, Texas, Verenigde Staten
Geboortedatum: 22 april 1986
Lengte: 54kg; Gewicht: 1m73
Sterrenbeeld: Stier; Tijger (Vuur)
Burgerlijke status: In scheiding met Johnny Depp.

Amber Heard wallpaper

Gezien Amber Heard regelmatig in de top 10 sterren op IMDb staat, haar huwelijk met Johnny Depp op de klippen is en ze binnenkort te zien is als Mera in Justice League & Aquaman verdient Amber Heard een plekje op Vlaanderen’s populairste filmblog MoviePulp.be!

Lees verder Actrice in de Kijker: Amber HeardDanny Trejo in de geschifte teaser van Machete Kills

Sofia Vergara in Machete KillsOp de eerste beelden uit Sin City: A Dame To Kill For is het nog even wachten. Maar intussen kunnen fans van Roberto Rodriguez zich onledig houden met de exclusieve teaser voor Machete Kills, de sequel op de ‘Mexploitation’-film met Danny Trejo. Naast de gehavende kop van Trejo herken je in Machete Kills Antonio ‘Desperado’ Banderas, Cube Gooding Jr., Hollywood bad boys Mel Gibson en ‘Carlos Estevez’ (als de Amerikaanse president (!), red.), en vooral veel schoon vrouwvolk in de vorm van Amber Heard, Jessica Alba, Sofie ‘Killer Boobs’ Vergara, Michelle Rodriguez en twijfelgeval ‘Lady’ Gaga. Hoe dan ook lijkt Machete Kills alweer een geschift filmpje te worden. In de VS (en Nederland, red.) te zien vanaf begin september. Een Belgische release datum is nog niet officiëel gekend.

Lees verder Danny Trejo in de geschifte teaser van Machete Kills

Mel Gibson op de set van Machete Kills

Als Machete Kills nog maar half zo indrukwekkend wordt als de cast, dan krijgen we acht (!) jaar na Sin City eindelijk nog eens een grand cru Robert Rodriguez. De cowboy-cineast slaagde er onder meer in om lelijkaard Danny Trejo te omringen met vrouwelijk schoon als Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara en Amber Heard. Ook karakterkoppen William Sadler, Edward James Olmos, Charlie Sheen en -eum- Lady Gaga kregen een plaats op de affiche. Het meest indrukwekkende lid van de cast is zonder meer Mel Gibson die in onderstaand amusant filmpje tekst en uitleg geeft bij zijn rol als slechterik in Machete Kills.

Lees verder Mel Gibson op de set van Machete Kills


Steeds meer ‘schoon volk’ in Machete Kills

Danny Trejo blijft zijn pokdalige zelf, en ook Mad Mel Gibson is al veel van zijn pluimen verloren, maar verder is Machete Kills (de opvolger van jawel, Machete, red.) van Robert Rodriguez tot de nok gevuld met bloedmooie babes. Jessica Alba en Michelle Rodriguez hernemen hun rollen uit het origineel, maar ze krijgen zware concurrentie op het schoonheidsfront van de blonde Amber Heard (Drive Angry) en de Latina Sofia Vergara (Modern Family). Machete Kills verschijnt ergens in 2013 in de zalen. Hieronder nog een paar aangename foto’s van de dames uit de prent. Waarom? Tja … .

Lees verder Steeds meer ‘schoon volk’ in Machete Kills