Franchise: MacheteMachete 18+ trailer

Machete gaat één van de meest geschifte en gewelddadige films aller tijden worden. Zoveel is na het bekijken van deze motherfucker van een trailer van duidelijk. Robert Rodriguez stopte Danny Trejo, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Cheech Marin en Don Johnson is één uitzinninge, Mexicaanse mengelmoes van seks en over-the-top geweld. Deze moet je gezien hebben, zowel de moddervette trailer, als de Mexploitation-film zelf. Machete komt in September in de zalen.

Lees verder Machete 18+ trailer


Robert Rodriguez’ Machete Illegal trailer

Machete, de Mexploitation-film van Robert Rodriguez die voortsproot uit de fake trailer die getoond werd voor de Grindhouse-films van enkele jaren terug, heeft nu ook zijn eigen ‘echte’ trailer. Samen met Stallone’s The Expandables komt deze met stip voorop in de must-see films van het jaar. Enkel de compleet over-the-top cast is genoeg om ons te doen watertanden: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Steven Seagal, Rose McGowan en fuckin Don Johson. Machete komt in het najaar in de zalen.

Lees verder Robert Rodriguez’ Machete Illegal trailer

Machete poster met Jessica Alba

Machete, de gore trailer uit Grindhouse die gaat uitgroeien tot een cultfilm van formaat, krijgt kleur. Jessica Alba wordt nu volop gepromoot als main ‘femme fatal’ in de film, Sartana. Het wordt nog even wachten op andere personage posters met de rest van de cast: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Robert De Niro en Lindsay Lohan. Steven Seagal en Rose McGowan krijgen ook een rol toebedeeld in Machete. Geniet alleszins van deze teaserposter, exclusief van ComingSoon

Maakt Roberto Rodriguez dan toch langspeelversie van Machete?

Danny Trejo op de Machete poster van Roberto Rodriguez

De laatste tijd circuleren er op allerhande filmblogs steeds meer geruchten dat Roberto Rodriguez daadwerkelijk van plan zou zijn om geweldige fake Grindhouse-trailer, Machete, uit te werken tot een full blown exploitation flick. In Machete vertolkt Danny Trejo een hitman die wordt ingehuurd om een senator van het leven te beroven. Tijdens zijn opdracht komt hij er achter dat ook hij een doelwit is geworden. Machete start een bloederige vendetta tegen zijn voormalige broodheren. Een concrete productiestart is nog bekend maar het ziet er alvast naar uit dat de desastreuze box office cijfers van Grindhouse**** de voorliefde van Rodriguez en Tarantino (zie zijn mogelijke remake van Faster, Pussycat! Kill! Kill! Kill!) voor hun favoriete genre allerminst bekoeld hebben. Goed voor beide pulp-grootmeesters, maar ik zou toch graag zien dat ze eindelijk eens werk gaan maken van respectievelijk Sin City 2 en Inglorious Bastards. It’s about fucking time! Geniet in ieder geval nog een keer van die sublieme trailer voor Machete.

Lees verder Maakt Roberto Rodriguez dan toch langspeelversie van Machete?