3 Days to Kill op Netflix België review

3 Days to Kill poster3 Days to Kill ** 1/2

Regie: McG (Terminator Salvation, Charlie’s Angels)

Met Kevin Costner, Amber Heard, Connie Nielsen, Hailee Steinfeld, Tómas Lemarquis, Richard Sammel,…

Speeltijd: 117′

Ga kijken als je hield van Taken 2 & The Gunman.

Het verhaal: Een undercover CIA-agent ontdekt dat hij op sterven na dood is en probeert terug met zijn familie te connecteren in zijn laatste levensdagen, terwijl een mysterieuze vrouw hem een opdracht geeft om een gevaarlijke man te vermoorden in ruil voor een experimentele behandeling…

Kevin Costner in 3 Days to Kill

Ons verdict: EuropaCorp, het Franse filmproductiehuis van Luc Besson probeert al langer een blijvende connectie te krijgen met het Amerikaanse publiek en deed dit ook succesvol met Taken & Lucy de voorbije jaren. Voor de film 3 Days to Kill werd er voor een meer Amerikaanse aanpak gekozen met McG op de regiestoel en oude rot Kevin Costner als hoofdpersonage.

Spijtig genoeg gaat de kwaliteit er niet op vooruit. Hoewel Costner zeker een geslaagde rol speelt als undercover CIA-agent en beschermende vader, vallen de Amerikaanse toontjes van regisseur McG een beetje uit de toon. De grappige dialogen zijn totaal misplaatst in 3 Days to Kill en je ziet dat McG wat verfijnde editing mist die pakweg een Pierre Morel, Olivier Megaton of Louis Leterrier wel hebben.

Kortom, 3 Days to Kill was geen box office kanon en na het kijken van de film op Netflix België weten we waarom. Lichtjes gebuist met andere woorden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter