Lucy Blu-Ray Steelbook Special Edition review

Lucy Steelbox special edition Blu-Ray coverLucy **** 1/2

Regie: Luc Besson (The Fifth Element, Joan of Arc, The Lady)

Met , , , , ,…

Speeltijd: 86′

Ga kijken als je hield van Transcendence, The Matrix Trilogy & The Fifth Element.

Het verhaal: In Taipei komt de Amerikaanse uitwisselingsstudente Lucy in een nachtmerrie terecht nadat haar vriendje Richard haar dwingt om een koffertje met ongekende waarde naar Mr. Jang zijn hotel te brengen…

Scarlett Johansson & Morgan Freeman in Lucy

Ons verdict: Luc Besson’s Lucy was de revelatie van het voorbije bioscoopjaar! Vanuit het niets wist deze science fiction actiethriller de box office te overmeesteren in heel Europa. Wereldwijd heeft deze Europese productie bijna 500 miljoen dollar in het laadje gebracht. Een verbluffend resultaat! Dit maakt het de meest succesvolle productie ooit voor Luc Besson, zelfs voor diens The Fifth Element & Léon.

Lucy is vanaf deze maand beschikbaar in een Blu-ray+Dvd Combopack Steelbook Edition met wat heerlijke extra’s zoals featurettes rond de car chases, het ‘wetenschappelijke’ in de film en een aantal interviews met de belangrijkste spelers van de film. Maar daarvoor moet je het niet doen. Lucy is een absoluut entertainende film met een licht filosofisch, brutaal en transhumaan kantje waarin schittert. Een ware Twilight ervaring die vliegensvlug voorbij zoeft en het publiek stomverbaasd achterlaat. Het einde van de film laat je dan ook achter met een leuke aftermath waar nog vele woorden over vuil gemaakt zullen worden.

Kortom, Lucy is één van de topfilms van het jaar en deze steelbox special edition is het ideale cadeau voor de eindejaarsfeesten. Geniet onderaan van een featurette over de originele car chase scène op de Rue de Rivoli in Parijs vanuit Lucy:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

4 gedachten op “Lucy Blu-Ray Steelbook Special Edition review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter