Transcendence Blu-Ray & DVD review

Transcedence Blu-Ray coverTranscendence **** 1/2

Regie: (Inception, The Dark Knight)

Met , , , , , ,…

Speeltijd: 119′

Ga kijken als je hield van Interstellar & Looper.

Het verhaal: Alvorens Dr. Will Caster (een genie op het vlak van AI) sterft, weten zijn vrouw Evelyn Caster en zijn collega Max Waters zijn breininhoud op te laden naar een gigantische supercomputer. Eens ontwaakt is Evelyn overtuigd dat het Will is, maar Max twijfelt. Is dit effectief Will Caster of eerder een artificiële intelligentie die de wereld wil domineren?

Rebecca Hall, Paul Bettany & Johnny Depp in Transcendence

Ons verdict: 2014 is een vruchtvol jaar voor de cinema met een heleboel uitstekende films zoals The Wolf of Wall Street, Lucy & Interstellar die dit jaar uitgebracht werden. Deze Transcendence behoort ongetwijfeld tot de top 3 van het jaar: een sterke , & dragen hun steentje bij tot een heerlijk verfilmde science fiction prent die niet in het cliché hervalt. Neem daar bovendien de cinematografische kunsten van regisseur en je krijgt een blockbuster met brains om van te smullen. Deze Blu-Ray komt met een gratis DVD die je kan delen met de familie en heel wat featurettes die over het internet slingerden zoals What Is Transcendence?, The Promise of AI, Guarding the Threat, maar ook een verfrissende kijk van een debuterende regisseur op deze film.

Besluit: Haal Transcendence in huis, want hij is de moeite waard. Ga toch voor het extra stukje kwaliteit door de Blu-Ray in huis te halen. Onderaan krijg je nog een aantal viral video’s te zien van Revolutionary Independence From Technology:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter