The Last House on the Left review

The Last House on the Left ***

Regie: Dennis Iliadis (Hardcore)

Met Sara Paxton, Monica Potter, Tony Goldwyn, Garret Dillahunt, Joshua Cox, Riki Lindhome, Aaron Paul, …

Speeltijd: 110′

Ga kijken als je hield van Vacancy***.

Het verhaal: De citaat “If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?” onderlijnt de gehele verhaallijn van deze film. Een familie die zonet een lid verloren heeft, zoekt toevlucht naar het platteland om tot rust te komen. De dochter en zwemkampioene beslist om met de auto van haar ouders een oude vriendin te bezoeken, maar komt onderweg ongelukkige terecht bij een groepje psychopaten!

Ons verdict: Deze remake van gewezen horror-guru Wes Craven (hij regisseerde The Last House on the Left in 1972) kan op tenminst opmerkelijk genoemd worden. Het getuigt van zuivere beelden, aangrijpende scènes en een hoog thrillergehalte. Maar de horrorthriller is niet echt zo eng en heeft maar een magere climax tegenover een goed opgebouwde verhaallijn. Cast levert uitstekend werk: vooral de jonge Sara Paxton valt op met haar mooie looks & koele overkomen.

Kortom, The Last House on the Left is een kwalitatieve horrorthriller waar je thuis ten volle van kan genieten. Onderaan kan je de trailer nog een keer bekijken van deze film:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.