Kindergarten Cop 2 DVD recensie

Kindergarten Cop 2 recensieKindergarten Cop 2 **

Regie: Don Michael Paul

Met Dolph Lundgren, Darla Taylor, Bill Bellamy, Aleks Paunovic, Sarah Strange, Danny Wattley,…

Speeltijd: 100′

Ga kijken als je hield van The Pacifier & de originele Kindergarten Cop.

Het verhaal: Agent Reed gaat undercover als kleuterleider om te proberen te achterhalen waar een USB-stick met informatie over getuigen is verstopt.

Dolph Lundgren in Kindergarten Cop 2

Ons verdict: Kindergarten Cop was in de jaren ’90 een dikke hit op de goede oude videocassette dankzij de populariteit van Arnold ‘Pumping Iron’ Schwarzenegger. Meer dan 25 jaar later mag een andere actieheld Dolph Lundgren de fakkel overnemen van Arnie om te proberen een nieuwe actiekomedie met kinderen te maken. De komedie is weliswaar ver te zoeken in deze opvolger waar duidelijk bespaard is op de cast met magere humor door Bill Bellamy, Danny Wattley & Michael P. Northey. De rode draad is het politiek correcte opvoeden van de nieuwe kinderen van de millennials om de hele familie te laten genieten van de film. Het maakt Kindergarten Cop 2 een beetje melig en het ontbreken van iconische scènes zoals de Shut Up! scène maakt deze Kindergarten Cop 2 een slappe opvolger van een franchise waar Hollywood geen potentieel in zag. Spijtig. Zeker gezien Lundgren best een kindvriendelijke acteur is en Darla Taylor er best OK uit ziet.

Kortom, de Kindergarten-franchise is er na 25 jaar niet op vooruitgegaan. Onze advies? Huur Kindergarten Cop 2 voor een prikje en verstand op 0 als je op zoek bent naar de vervlogen jaren.

Samenvatting van recensie
Datum
Naam van film of serie
Kindergarten Cop 2 DVD recensie
MoviePulp Rating
21star1stargraygraygray

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.