Bekijk hier Autumn van The Third Day op Streamz

Sinds begin september 2020 is The Third Day met Jude Law te bekijken op Streamz. The Third Day is een schitterende mysterieuze serie waarin Jude Law vastzit op het geïsoleerde eiland Osea en daar geconfronteerd wordt met zijn turbulente verleden. The Third Day bestaat uit 6 afleveringen: 3 afleveringen (Winter) over Jude Law en 3 afleveringen (Spring) die gaan over Naomie Harris en haar dochters. ‘Spring’ zal vanaf volgende week dinsdag te bekijken zijn op Streamz.

Eerder dit jaar werd al door HBO aangekondigd dat er tussen de 6 afleveringen een live-evenement (Autumn) zou plaatsvinden. Dit werd destijds op de lange baan geschoven omwille van corona, maar nu zal vandaag op 3 oktober 2020 toch een 12-uur durend evenement plaatsvinden dat te bekijken is via de Facebookpagina van HBOFacebookpagina van HBO. De livestream zal beginnen om 07u30 ’s ochtends lokale Belgische tijd (01u30 am in de Verenigde Staten). Na de live-uitzending zal er de mogelijkheid om de uitzending integraal te herbekijken.


Autumn is een immersieve beleving voor fans van The Third Day die maar geen genoeg krijgen van de mysteries en folklore rond het eiland Osea. Het is een raadselachtig overgangsmoment tussen de Summer & Winter die bovendien geen must zijn om te bekijken om de serie ten volle te kunnen begrijpen. Kijkers zullen een volledige dag in het leven van Jude Law en Katherine Waterston kunnen volgen in real time. Leuk weetje: zangeres van Florence and the Machine Florenche Welch zal een klein acteerrolletje vertolken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.