WEDSTRIJD: Win gratis bioscooptickets voor Disobedience

WEDSTRIJD: Win gratis bioscooptickets voor Disobedience

We gaan van de ene wedstrijd naar de andere, MoviePulpers! Maak opnieuw kans op het winnen van bioscooptickets voor de nieuwe film Disobedience, vanaf 13 juni 2018 in Belgische bioscopen. Wil je weten hoe je bioscooptickets kan winnen? Bekijk onderaan en waag je kans.

SYNOPSIS: Wanneer haar vader sterft, keert Ronit Khruska terug naar de orthodox-joodse gemeenschap die ze tientallen jaren eerder de rug toekeerde. Ronit wordt geconfronteerd met de vijandigheid van leden van de gemeenschap, met uitzondering van haar jeugdvriend Dovid, die blij is met haar terugkeer. Tot haar ontsteltenis is hij gehuwd met Esti, waar ze vroeger stiekem verliefd op was. Maar de passie tussen de vrouwen, die nooit gedoofd leek te zijn, laait weer hoog op …

CAST: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Anton Lesser, Allan Corduner, Nicholas Woodeson, David Fleeshman, Bernice Stegers, Clara Francis

REGIE: Sebastián Lelio

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Disobedience? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Speelde Rachel Weisz & Rachel McAdams ooit samen in een film (tip)?
  • Van welk land is de regisseur afkomstig (tip)?
  • Met welke gekende actrice heeft Alessandro Nivola een relatie sinds 2003? (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter