Dit is de Vlaamse stemmencast van Spirit Ongetemd

Dit zijn Vlaamse stemmen van Spirit Ongetemd

De wilde hengst Spirit heeft dankzij Dreamworks Animation al een stevig parcours afgelegd. Na de succesvolle Netflix-series komt Spirit opnieuw naar het grote doek en dat gaat uiteraard gepaard met een mooie Vlaamse stemmencast waaronder Jennifer Heylen (Glad IJs) & Ketnet wrapper Gloria Monserez en gevestigde waarden zoals Govert Deploige & Rikkert Van Dijck.

De volledige Vlaamse stemmencast van Spirit Ongetemd bestaat uit Gloria Monserez, Jennifer Heylen, Maxine Janssens, Ann Van den Broeck, Mathias Sercu, Pieter Jan De Paepe, Marc Peeters, Bram Van Outryve, Geerard Van de Walle, Bert Huysentruyt, Govert Deploige, Henri Medard Nlandu, Mieke Laureys, Oonagh Jacobs & Rikkert Van Dijck.

Een episch avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze thuishoort en die een zielsverwant ontdekt wanneer haar pad kruist met dat van een wild paard.

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste te paard en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van de uitgestrekte grens. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft met een te groot aantal riskante escapades, zet Cora de boel op stelten en verhuizen ze terug naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en raakt bevriend met twee lokale paardrijdsters, Abigail Stone en Pru Granger. Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger, is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver en zijn team van plan zijn om Spirit en zijn kudde te vangen en te veilen voor een leven van gevangenschap en dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in en begint dapper aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar vrijheid en een levensdoel heeft gegeven en tevens ook Lucky heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse erfenis.

Spirit Ongetemd komt op 4 augustus 2021 naar Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter