Resort to Love recensie op Netflix België

Resort to Love Netflix recensieResort to Love **

Regie: Steven K. Tsuchida (Cobra Kai)

Met Christina Milian, Jay Pharoah, Sinqua Walls, Christiani Pitts, Tymberlee Hill,…

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van Falling Inn Love.

Het verhaal: In de nasleep van een gebroken hart en een mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.

Christina Milian in Resort to Love Netflix recensie

Ons verdict: We weten niet wat het plotseling is met de vele Christina Milian-films op Netflix, maar als de Amerikaanse singer-songwriter met het geld van een andere superster (Alicia Keys) een film mag maken, dan zijn we alleszins geïntrigeerd. Ons enthousiasme was weliswaar snel weg toen we de kwaliteit van de productie zagen, want Resort to Love is een fictiefilm van povere kwaliteit met een achtergrond van pakweg een Temptation Island of Too Hot to Handle en acteerwerk van een doordeweekse TV-film. De romantische film zit bovendien propvol ongeloofwaardige clichés en buiten de fraaie beelden van Mauritanië heeft Resort to Love weinig te bieden. Op zich maakt de cast er nog een goed geheel van als team, maar met een regisseur die enkel ervaring op de set van Cobra Kai heeft, kan je natuurlijk weinig verwachten.

Kortom, Resort to Love is eerder een reclamespot voor Mauritanië of het liedje No One van Alicia Keys dan iets anders. Beschaamtelijk, Netflix, graag waar voor ons geld!

Resort to Love | Official Trailer | Netflix

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.