Free Guy is vanaf 29 september 2021 beschikbaar op Star van Disney Plus België

Free Guy is vanaf 29 september 2021 beschikbaar op Star van Disney Plus België

Free Guy heeft al stevig gepresteerd in Belgische bioscopen, maar dat zal weldra voorbij zijn. Disney Plus heeft immers bevestigd dat 20th Century Studios’ epische avontuurlijke komedie Free Guy vanaf 29 september 2021 zonder meerprijs te zien zal zijn op Star van Disney Plus België. Het eert zo de internationale releasewindow van om en bij de 45 dagen om een film exclusief in bioscopen te vertonen.

Free Guy is vanaf 29 september 2021 beschikbaar op Star van Disney Plus België

In Free Guy ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open-world videogame. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal … een verhaal dat hij zelf herschrijft. In een wereld die nu geen grenzen meer kent, is hij vastbesloten om de man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt … voordat het te laat is. Met in de hoofdrollen Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi.

Free Guy is geregisseerd door Shawn Levy naar een scenario van Matt Lieberman en Zak Penn en een verhaal van Lieberman. De film is geproduceerd door Ryan Reynolds, p.g.a., Shawn Levy, p.g.a., Sarah Schechter, Greg Berlanti en Adam Kolbrenner met Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine en Michael Riley McGrath als uitvoerende producenten.

Word klant van Star van Disney Plus België via deze link en steun onze community!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.