8ERAF! komt vanaf 8 december 2021 naar Belgische bioscopen

8ERAF! komt vanaf 8 december 2021 naar Belgische bioscopenen

IEEEEEEP! Het nieuws dat de langverwachte W817-film 8ERAF! gemaakt zou worden, was al even bekend. En intussen zijn ook de data gekend voor de exclusieve voorvertoningen voor de meer dan 52.000 fans die de film mogelijk maakten: vanaf 26 november 2021 is het ein-de-lijk zover, dan speelt de langverwachte film 10 avonden lang exclusief voor de 52.000 fans van het eerste uur. Maar op massale aanvraag zal de film nu ook vanaf 8 december 2021 in de Belgische zalen te zien zijn voor het grote publiek in de reguliere programmatie van de Vlaamse bioscopen! Deze brede Vlaamse comedy richt zich immers niet alleen tot de fans van het 1ste uur. Geniet van de Vlaamse 8ERAF! trailer onderaan door regisseur Pietje Horsten met Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) & Aagje Dom (Jasmijn), maar ook Clara Cleymans, Sofie Van Moll & Yemi Oduwale.

SYNOPSIS: Acht jeugdvrienden hebben elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een ‘bijzondere gelegenheid’. Tijdens een zeer geanimeerd weekend ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom, Ellen en Jasmijn dat er in al die jaren veel en tegelijkertijd ook weinig veranderd is. Maar waar is Akke? En wat is Carlo eigenlijk echt van plan?


Hoewel de film vol knipogen zit naar de reeks, is er geen voorkennis nodig om te genieten van de strapatsen van de geliefde W817-personages.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.