In productie Nederlandse Netflix-film The Takeover met Holly Mae Brood en Geza Weisz

In productie: Nederlandse Netflix-film The Takeover met Holly Mae Brood & Géza Weisz

Netflix zet zijn investeringen in de regio verder met na De Slag om de Schelde een nieuwe actiefilm voor onze Noorderburen als het ware. Netflix & producent Fiction Valley maken vandaag bekend samen te werken aan een nieuwe actiefilm van Nederlandse bodem! The Takeover gaat over de zogenaamde ‘white hacker’ Mel die per ongeluk een internationaal hackers netwerk plat legt. De opnames zijn deze week van start gegaan en de actiefilm speelt zich grotendeels af in Rotterdam. Holly Mae Brood neemt de rol van Mel Bandison op zich; Géza Weisz speelt de rol van Thomas Deen, haar partner in crime. De film is geschreven door Tijs van Marle, gebaseerd op een idee van Hans Erik Kraan en wordt geregisseerd door Annemarie van de Mond.

De hoofdrollen worden vertolkt door Holly Mae Brood als Mel & Géza Weisz als Thomas. Holly Mae Brood speelde eerder onder andere in Meisjes Van Plezier, Vals, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en is bekend als presentatrice van Love Island. Géza Weisz is eerder te zien geweest in de films Alleen Maar Nette Mensen, Wiplala, Het Leven Is Vurrukkulluk en is binnenkort te zien in de Netflix-film F*ck de Liefde 2. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Whalid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers & Noortje Herlaar.

Regisseuse Annemarie van de Mond reageert:

“Ik ben vereerd dat ik aan het roer sta van dit spannende avontuur en trots dat ik met deze fantastische cast mag werken. We gaan er iets geweldigs van maken.”

Janey van Ierland, Director Content Acquisitions Benelux & Nordics bij Netflix voegt daaraantoe:

“The Takeover is onze eerste Netflix Original actiefilm van Nederlandse bodem. We kijken er enorm naar uit om, onder leiding van Annemarie van de Mond, in dit genre een nieuwe Nederlandse film op de markt te brengen over een zeer actueel onderwerp.”

SYNOPSIS: Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.