Baby TV-series zijn vanaf midden juni 2022 beschikbaar op Disney Plus België

Baby TV series zijn vanaf 17 juni 2022 beschikbaar op Disney Plus België

Het zat er al een tijdje aan te komen, gezien Fox Networks Group een dochteronderneming is van The Walt Disney Company, maar nu is het ook een feit in België: vanaf 15 juni 2022 komen de nieuwe Baby TV-series onder de vleugels van Baby Vlinder zoals Ahoy Piraten, Charlie & de getallen, de Post-Trein en de Mini-bende naar Disney Plus België.

Wie is Baby TV? BabyTV is ‘s wereld’s meest wijdverspreide TV netwerk, speciaal gemaakt voor peuters tot 4 jaar en hun ouders, om ze te helpen de wereld om hen heen te ontdekken. Met 24 uur per dag uitzendingen en 100% reclamevrij, is elk uur aan inhoud in korte vorm op BabyTV een verrijkende reis, gevuld met verhalen, liedjes, rijmen, lieve karakters en plezier voor de hele familie.

Opgelet, ouders, niet alles van Baby TV is voorlopig te zien op Disney Plus België. Het gaat initieel om de volgende figuurtjes / series:

Het gaat tevens over de eerste seizoenen van de Baby TV-series. Of de samenwerking uitgebreid wordt, is niet zeker.

Registreren voor Disney Plus België kan hier! De internationale streamingdienst kost 8,99 euro per maand of 89,90 euro per jaar. De Disney Plus-apps kan je hier downloaden:

Handige links voor de Disney Plus-gebruiker:

Veel kijkplezier en prettige vakantie aan alle peuters, kleuters & hardwerkende ouders!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter