Me Time recensie op Netflix België

Me Time met Mark Wahlberg & Kevin Hart komt op 26 augustus 2022 naar Netflix België Me Time ** 1/2

Regie: John Hamburg (Little FockersWhy Him?)

Met Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall, Che Tafari, Andrew Santino, Luis Gerardo Méndez, Anna Maria Horsford,…

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van andere films met Kevin Hart zoals Night School & Fatherhood.

Het verhaal: Wanneer een huisvader voor het eerst sinds jaren wat tijd voor zichzelf heeft nu zijn vrouw en kinderen weg zijn, neemt hij weer contact op met zijn voormalige beste vriend voor een wild weekend dat zijn leven bijna overhoop zal halen.

Kevin Hart & Mark Wahlberg in Me Time Netflix recensie

Ons verdict: Kevin Hart was ooit een gerespecteerd komiek die met zijn zaalshow Seriously Funny zichzelf op de kaart zetten als de Eddy Murphy van zijn tijd. Hij begon zich echter al snel te storten op een filmcarrière where the money is en hoewel zijn rol in Jumanji te pruimen was, valt hij bij al de rest een beetje uit de mand. Bijna alle romcoms met Hart in de hoofdcast hebben nog nooit boven de 3 sterren gehad van onze redactie en daar gaat met Me Time weinig verandering in komen.

OK, de combinatie met Wahlberg & Hart maakt Me Time aanvaardbaar, maar als een onbekende naam zoals Andrew Santino met meer grappen komt dan het hoofduo, dan weet je dat er iets mis is. Zelfs de hoofdact die ‘schittert’ op de poster & in trailer wist ons nog geen lach op de lippen te te toveren. Me Time is een typisch kind van zijn tijd waarin studio’s kost wat kost de bibliotheken van streamingdiensten willen bijspijzen met prominente namen, terwijl de kwaliteit er zienderogen op achteruit gaat. Je begint je dan ook vragen te stellen of Netflix de hedendaagse televisie begint te worden met televisiefilms die je niks doen. Tot slot toch ook nog even aangeven dat de perfecte speelduur je niet altijd kan redden van de saaiheid van het plot.

Kortom, Me Time is de zoveelste teleurstelling van een Kevin Hart-romcom. Er zijn andere dingen die je kan doen met jouw tijd en het wordt tijd dat Netflix een trapje hoger stapt met zijn films.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.