Dit zijn de Vlaamse stemmen van Asterix & Obelix in het Middenrijk

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Asterix & Obelix in het Middenrijk

MoviePulpers, eindelijk was nieuws in Belgische bioscopen voor kindjes onder de noemer Asterix & Obelix in het Middenrijk. Geen animatiefilm deze keer, maar wel een live action die reeds in het Zuiden van het land de bioscopen op stelten zette. Volgens moderne gewoonten krijgt deze Franse film Vlaamse stemmen (en niet enkel Nederlandse) met Team Kwistenbiebel-namen zoals Nico Sturm & Maarten Bosmans als Asterix & Obelix.

Hierbij een kort maar krachtig lijstje van Vlaamse stemmen van Asterix & Obelix in het Middenrijk

  • Astérix – Nico Sturm
  • Obelix – Maarten Bosmans
  • Caesar – Mike Wauters
  • Greintjemis – Lander Severins
  • Cleopatra – Cathy Petit

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

In versie voor Nederland krijgen we dan weer namen zoals Buddy Vedder & Frank Lammers als Asterix & Obelix naast Jan Kooijman, Fedja van Huet & Vajen van den Bosch.

Asterix & Obelixin het Middenrijk is vanaf 1 februari 2023 te zien in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.