Officiële Prehistoric Planet S2 trailer op Apple TV Plus

Officiële Prehistoric Planet S2 trailer op Apple TV Plus

Vanaf 22 mei 2023 op Apple TV Plus, door bedenkers Matthew Wright (Hostile Planet, Nature) van producent Jon Favreau (The MandalorianIron Man) met de stem van grootverdiener Sir David Attenborough (Blue Planet, Our Planet) & de muziek van Hans Zimmer, geniet van de officiële Prehistoric Planet S2 trailer.

SYNOPSIS: Prehistoric Planet combineert bekroonde natuurfilms, de nieuwste paleontologische lessen en ultramoderne technologie om de spectaculaire habitats en bewoners van de oude aarde te onthullen voor een unieke meeslepende ervaring. De serie is geproduceerd door het wereldberoemde team van BBC Studios Natural History Unit met ondersteuning van de fotorealistische visuele effecten van MPC (The Lion King, The Jungle Book) toegepast op concept art gemaakt door Jellyfish Pictures (The Book van Boba Fett).

Prehistoric Planet seizoen twee blijft de geschiedenis van de aarde tot leven brengen als nooit tevoren, terwijl de serie nieuwe dinosaurussen zoals de Isisaurus, Pectinodon, Quetzalcoatlus & Hatzegopteryx, nieuwe leefgebieden en nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen presenteert terwijl kijkers de wereld rond worden meegenomen in een episch avontuur van 5 nachten. Met nieuwe dinosaurussen zoals de Tarchia, een van de grootste ankylosauriërs, terugkerende fanfavorieten zoals de Tyrannosaurus rex, en nog veel meer, keert “Prehistoric Planet” terug met een geheel nieuw seizoen vol prehistorische wonderen.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter