Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls 3: In Harmonie

Vlaamse poster van Trolls 3: In Harmonie

MoviePulpers, de trollengekte kan in het najaar van filmjaar 2023 opnieuw beginnen! En zeker opnieuw in de bioscoop, want Trolls 2 kreeg geen release in Belgische bioscopen tijdens de coronacrisis, maar nu is Poppy & co terug in Trolls 3: In Harmonie met nagenoeg dezelfde Vlaamse stemmencast als voorheen.

De volledige Vlaamse stemmencast luidt als volgt: Lauro Tesoro, Jonas Vermeulen, Frank Hoelen, Thomas Van Goethem, Sven De Ridder, Daphne Wellens, Showbizz Bart (Verbeeck), Sander Gillis, Pieter Jan De Paepe, Manou Kersting, Steve Kashala, Maksim Stojanac, Britt Van der Borght, Tinne Oltmans, Lisa Gerlo, Juan Gerlo

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien.

Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken-Velvet en -Veneer gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Trolls: In Harmonie komt op 18 oktober 2023 in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter