WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor de nieuwste Vlaamse film TRIO

Trio banner

Het nieuwe filmjaar 2019 is begonnen en de eerste Vlaamse film ziet het licht. Trio is een uniek project van Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni & Ruth Beeckmans die komt rond Valentijn en MoviePulp.be geeft je gratis filmtickets weg voor deze nieuwe romantische film van Vlaamse bodem. Bekijk hoe je duotickets kan winnen om de film in eender welke bioscoop in Vlaanderen te zien!

SYNOPSIS: Trio volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint…

CAST: Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni & Ruth Beeckmans

REGIE: Brutteo

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Trio? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Bruno Vanden Broecke zal te zien zijn in het 2de seizoen van welke populaire Vlaamse serie in het voorjaar 2020 (tip)?
  • In welke controversiële film zal Matteo Simoni de hoofdrol spelen (tip)?
  • Onze recensie van Trio wordt verwacht op maandag 11 februari 2019 wanneer deze wedstrijd eindigt. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter