WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van het nieuwe Venom

Algemene Blade Runner 2049 poster

Venom doet het tegen alle verwachting in ontzettend goed aan de globale box office en België was daar geen uitzondering op. Ter gelegenheid van de release van Venom op video-on-demand via iTunes, Google Play & Microsoft Store op 7 februari 2019 & Blu-ray & DVD-release op 20 februari 2019. Tot en met volgend weekend krijg je van ons de kans om een Blu-Ray te winnen van Venom. Wees snel, want we hebben maar 5 exemplaren te verloten, dus veel succes.

Eén van Marvel’s bekendste en meest complexe personages is Eddie Brock (Tom Hardy). Hij wordt de host voor de alien Venom. Als journalist probeert Eddie de beruchte oprichter van de Life Foundation, de vermaarde Carlton Drake (Riz Ahmed) te verslaan. Die obsessie heeft niet alleen zijn carrière gekost, maar ook zijn relatie met zijn vriendin, Anne Weying (Michelle Williams). Bij het onderzoek naar één van Drake’s experimenten fuseert de alien Venom met Eddie’s lichaam. Hij heeft plots ongelooflijke nieuwe superkrachten, en krijgt zo de kans om zo ongeveer te doen wat hij wil. Verwrongen, donker, onvoorspelbaar en aangewakkerd door woede, laat Venom Eddie worstelen om deze gevaarlijke eigenschappen onder controle te krijgen die hij zowel machtig als bedwelmend vindt. Als Eddie en Venom elkaar nodig hebben om te verkrijgen wat ze werkelijk zoeken, raken ze steeds meer en meer met elkaar verweven… Waar eindigt Eddie en waar start Venom?

Tom Hardy & Michelle Williams in Venom

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel euro bracht Venom op in zijn openingsweek in België (tip)?
  • Heeft Tom Hardy ooit een Oscar binnengehaald (tip)?
  • Wie van de castleden buiten Tom Hardy haalde een Oscar op (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

WEDSTRIJD: Win een Blu-Ray van het nieuwe Venom [onafgewerkt]

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.