WEDSTRIJD: Win de actiefilm Peppermint op Blu-Ray

Jennifer Garner in Peppermint - Win Blu-Rays op MoviePulp BE

Peppermint is sinds deze week beschikbaar op video-on-demand via iTunes, Google Play & Microsoft Store, maar ook op DVD & Blu-Ray. Aan onze recensie kan je wel merken dat we grote fan zijn. Ter gelegenheid van deze release geven we maar liefst 5 Blu-Rays weg van deze schitterende actiefilm met Jennifer Garner in de hoofdrol! Wil je kans maken? Ga dan naar de volgende pagina om meer te weten.

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze
werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze
begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • De hoeveelste langspeelfilm is dit van Pierre Morel als regisseur (tip)?
  • In welke actievolle serie begon Jennifer Garner haar carrière (tip)?
  • Onder welk productiebedrijf onder leiding van een heel bekende Franse regisseur distribueert Morel quasi al zijn films (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.