Jan Van Looveren in Boomer trailer op Steamz

Eerste kijk op Jan Van Looveren in nieuwe comedy-serie Boomer voor Streamz & VRT Max

Vanaf 18 augustus 2023 op Vlaamse streamingdienst Streamz, met Jan Van Looveren (Trigger Happy) maar ook Jef Moelans, de rest van de familie Van Looveren zoals Jans dochter Pippa Van Looveren & Jans eigen vrouw Els Béatse, geniet van de officiële Boomer trailer op Streamz & later ook VRT Max vanaf 2 september 2023.

SYNOPSIS: Als bekende Vlaming komt alles wat Jan doet of zegt wel onder een vergrootglas terecht. Niet in het minst onder dat van zijn puberende dochter Roos en bijdehandse vrouw Julie. Gelukkig vindt hij steun bij zijn bewonderende zoon Daan en zijn vrienden op het padelveld.

Wat gebeurt er wanneer Jan, na achttien jaar huwelijk, zijn eerste liefde terug tegen het lijf loopt? Kan hij zich beheersen wanneer de verkoper van een elektrozaak hem vertelt dat zijn te herstellen koffiemachine net één dag uit garantie is? Of wanneer zijn bejaarde moeder thuiskomt met haar nieuwe lief, die een jaar of 10 jonger is dan Jan zelf? En hoe redt hij zich uit een familiediner met het vreselijkste neefje uit zijn schoonfamilie?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter