WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Project Gio

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Project Gio

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd! Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be, deel mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op duotickets voor de nieuwe Nederlandse film van YouTuber Gio Latooy. Maar wees er snel bij, want de wedstrijd loopt maar tot woensdag!

SYNOPSIS: In de hilarische komedie PROJECT GIO speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video’s uploaden. Wanneer de ouders van Gio op vakantie gaan, loopt een feestje in hun splinternieuwe villa in Almere totaal uit de hand. Het huis is volledig verwoest en Gio heeft slechts twee weken de tijd om het huis te herstellen. Ondertussen moet hij naar de buitenwereld de schijn hooghouden dat er niets aan de hand is…

Genre: Komedie

CAST: Gio Latooy, Belle Zimmerman, Niek Roozen, Vincent Visser, Ruud Smulders, Rienus Krul, Max van den Burg, Rutger de Bekker, Steye van Dam, Maaike Martens, Nick Golterman en Emilio Guzman

REGIE: Bas van Teylingen

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Gio Latooy is één van de succesvolste YouTubers van Nederland. Hoeveel volgers heeft hij op YouTube (tip)?
  • Wanneer kwam zijn eerste YouTube-video online (tip)?
  • In welke filmreeks van 2017 & 2019 speelde hij ook een rol?  (tip)

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter