WEDSTRIJD: Win het legendarische laatste seizoen van Mr Robot op Blu-Ray

Mr Robot S4 Blu-Ray cover

Het was betrekkelijk stil met wedstrijden bij MoviePulp.be gedurende de coronacrisis (en wij doen waardige wedstrijden, niet zomaar een reviewexemplaartje weggeven zoals andere websites wel doen). Hoofdzakelijk vanwege het feit dat bioscopen dicht waren, filmreleases lokaal stil vielen en enkel internationaal geëxperimenteerd werd met vroege premium VOD releases waar België af en toe van genoot. Maar kijk, die tijden zijn nu voorbij gezien de shops open zijn in België en bol.com op volle toeren draait. Met trots kondigen we jullie dan ook een hele mooie wedstrijd aan: Zo kan je ter gelegenheid van de fysieke DVD & Blu-Ray release het 4de en laatste seizoen van Mr. Robot door Sam Esmail & Rami Malek op Blu-Ray winnen, want we geven maar liefst 3 exemplaren weg van deze legendarische televisiereeks. Benieuwd hoe het gaat? Check it out!

SYNOPSIS: Elliot Alderson is terug voor het laatste seizoen van Mr. Robot. De cybersecurity engineer staat op het punt om samen met Mr. Robot en de fsociety, een nieuwe revolutie te beginnen die de wereld voorgoed zal veranderen. Seizoen vier gaat verder waar de cliffhanger van seizoen drie eindigde. De voor- en nadelen van de onomkeerbare gevolgen als Elliot de mail zou versturen die ‘Five/Nine” ongedaan kan maken worden zorgvuldig afgewogen.

CAST: Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday, BD Wong, Grace Gummer, Michael Cristofer

REGIE: Sam Esmail

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • In welke film die hopelijk dit jaar nog verschijnt in bioscopen speelt hoofdacteur Rami Malek de schurkenrol? (tip)
  • Welke andere geweldige televisieserie, die nog deze maand online verschijnt op streamingplatformen, heeft regisseur Sam Esmail zijn vinger in de pap? (tip)
  • In welke ‘historische’ actiefilm uit de jaren ’90 speelde Christian Slater een belangrijke bijrol? (tip)

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter