Haal het bioscoopgevoel terug in huis met de Anker Nebula Capsule

Haal het bioscoopgevoel in huis met de Anker Nebula Capsule

Cinefielen, streamers, MoviePulpers, zijn jullie het ook spuugzat dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de heropening van bioscopen in ons land, terwijl het in Nederland vanaf volgende week op ‘volle toeren’ gaat draaien? Of ben je nog steeds bezorgd over corona & COVID-19? Wij wel. Daarom haalden wij ons de afgelopen week een nieuw speelgoedje in huis om het bioscoopgevoel naar huis te brengen: De Anker Nebula Capsule.

View this post on Instagram

Quantaine MoviePulp-style! ?

A post shared by MoviePulp.be (@moviepulpbe) on

Volgers van onze blog weten dat we stevige fan zijn van Android TV met de MINIX Neo & ook Apple TV die nu beschikbaar is in 4K. De Anker Nebula Capsule ligt in het verlengde, want het is een kleine miniprojector zo groot als een cola-blikje met een ingebouwde batterij om 2-3 afleveringen of 1 langspeelfilm van meer dan 2 uur mee te bekijken. Handig is dat het kleine ding overal in huis kan staan om te projecteren op de muur. Minibeamers zijn wel niet nieuw, maar het feit dat de Anker Nebula Capsule zo compact is en bovendien een aanvaardbare beeldkwaliteit heeft, maakt het voor ons de projectoren in huis een stuk democratischer. Kamers zijn immers niet zo groot en het ding kan dus gemakkelijk een aanvaardbare kwaliteit in Full HD projecteren op de muur.

De Anker Nebula heeft Android TV geïntegreerd en je kan er ook gemakkelijk apps op installeren om jouw favoriete streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime & YouTube te activeren. Bovendien heeft het een HMDI-uitgang met een micro-USB & normale USB-aansluiting (via een kabel die meegeleverd wordt) om er een Chromecast aan te hangen.

Wat compatibiliteit betreft, moeten we wel zeggen dat het ding moeilijk werkt met Apple-devices voor de simpele reden dat Apple Anker beperkt om DLR-content (dus digitale content met auteursrechten) te streamen. Maar als je een Microsoft Wireless Display adapter in huis haalt, kan je het koppelen aan de Nebula Capsule om dat Apple TV Plus of gewoon iTunes-films te streamen zoals je kan zien in de foto bovenaan.

Om af te sluiten is de Anker Nebula Capsule tegen een voordelige prijs aan te kopen op bol.com. Check het, mocht je me niet geloven.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter