Franchise: FOMO

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor de Vlaamse horrorfilm FOMO

FOMO logo banner

MoviePulpers, de examens zijn zo goed als voorbij voor iedereen, dus dat betekent dat we weer los kunnen gaan! Belgische bioscopen hebben voor jullie buiten de internationale blockbusters ook de nieuwe Vlaamse horrorfilm FOMO geprogrammeerd die vanavond in première gaat in Kinepolis Antwerpen en we geven maar liefst 5 duotickets weg om deze film te zien in een Kinepolis bioscoop naar keuze na de Belgische première. Zin om 'op onze kosten' naar FOMO te gaan zien? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel
 


Hier is de Vlaamse trailer van FOMO

Hier is de Vlaamse trailer van FOMO

Vanaf 29 juni 2022 in Belgische bioscopen, met Nora Dari als Aaliyah), Joffrey Anane als Ashon, Nathan Bouts als Toby, Oscar Högström als Lowie, Sarah-Lynn Clerckx als Billie, Leonard Santos als Mauritz, Ayana Doucouré als Luna, Kes Bakker als Charles, Stefan Perceval als Hugo, Gilles Van Hecke als Xander, Hariette Sylva als Robin, Steffie Mercie als Cleo) & Jamie-Lee Six als Paulien, geniet van officiële FOMO trailer!

Continue reading Hier is de Vlaamse trailer van FOMO

In productie: Vlaamse horrorfilm FOMO voor Streamz

In productie Vlaamse horrorfilm FOMO voor Streamz

MoviePulpers, meer & meer begint Streamz zich ook naar de bioscoopomgeving te begeven. Dat zagen we onlangs reeds met Now/Here & Bittersweet Sixteen, maar ook de nieuwe Vlaamse horrorfilm FOMO is een voorbeeld. Deze Streamz Original zal vanaf 29 juni 2022 te zien zijn in Belgische bioscopen en in het najaar van 2022 op Streamz.

Continue reading In productie: Vlaamse horrorfilm FOMO voor Streamz