Meer over hobo with a shotgun (film of serie)

Hobo with a Shotgun review

Hobo with a Shotgun ****

Regie: Jason Eisener

Met: Rutger Hauer, en een hoop lelijkaards en goedkope dellen.

Speelduur: 85′

Ga kijken (in NL) vanaf 19 mei als je houdt van uitzinnig exploitation geweld, en Rutger Hauer in volbloed badass-modus.

Lees verder Hobo with a Shotgun review

Geschifte KNT trailer voor Hobo With A Shotgun

En de titel voor meest geschifte film van het jaar gaat nu al naar Hobo With A Shotgun, het bloederig exploitation festijn met Rutget Hauer in de titelrol. Op het meest recente Sundance festival vond hij zelfs een distributeur voor Amerikaanse release. En ook in Nederland gaat Hauer loos op het witte doek vanaf 19 mei. Hobo With A Shotgun heeft nog geen release datum in Belgie. Maar dat dit een must-see is (via eender welk kanaal), is nu wel duidelijk.

Lees verder Geschifte KNT trailer voor Hobo With A Shotgun

Hobo With A Shotgun red band trailer

Het Grindhouse experiment van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez mag enkele jaren terug dan wel finaal geflopt zijn aan de box office. Hun ‘faux’ trailers blijven furore maken op het witte doek. Na Machete, krijgt nu ook deze Hobo With A Shotgun een langspeelversie. Rutger Hauer lijkt ons alvast PERFECT gecast als de wraakzuchtige zwerver met een jachtgeweer. Hobo With A Shotgun gaat bij ons wellicht straight-to-DVD ergens in 2011.

Lees verder Hobo With A Shotgun red band trailer