MoviePulp

Alle posts over de film Kick Ass 2 op MoviePulp and other fiction • Kick-Ass 2 featurette en interview

  Kick-Ass 2

  Nog een 14 nachtjes slapen, en dan kunnen we met zijn allen ontdekken of Kick-Ass 2, in de buurt komt van het geweldige origineel. Om alvast in de stemming te geraken een korte featurette over Kick-Ass 2, en een video-interview met Aaron Taylor-Johnson aka Kick-Ass.

  Lees verder…


  Meer over


 • Comic Con 2013 – Kick-Ass 2 extended red band trailer

  Aaron Johnson en Chloe Grace Moretz in Kick-Ass 2Eerlijk gezegd waren wij na de eerste beelden uit Kick-Ass 2 nog een beetje sceptisch of de sequel het niveau van het instant klassieke origineel zou evenaren. Gelukkig neemt deze trailer van bijna 5 minuten zowat al onze twijfels weg. Kick-Ass 2 oogt absoluut geweldig, en is met stip de orgineelste comic book verfilming van de zomer. Uit op 21 augustus.

  Lees verder…


  Meer over • Kick-Ass 2 karakterposters

  Bekijk de Kick-Ass 2 karakterposters met Aaron Taylor-Johnson als Kick-Ass, Chloë Grace Moretz als Hitgirl en Jim Carrey als Colonel Stars and Stripes.

  Aaron Tayloer-Johnson als Kick-Ass Chloë Grace Moretz als Hit Girl Jim Carrey als Colonel Stars and Stripes


  Meer over • Kick Ass 2 red band trailer en poster

  Kick Ass 2Een drietal geleden werd het geweldige Kick Ass losgelaten op het argeloze multiplexpubliek, het werd een instant-cultklassieker, en zelfs een heuse hit in de bioscoop, en zeker op DVD en Blu-Ray. Deze zomer kunnen we gaan kijken naar het vervolg, Kick Ass 2, opnieuw gebaseerd op een comic van Mark Millar, maar Matthew Vaugh stond zijn plaats in de regiestoel af aan Jeff Wadlow (Never Back Down, red.). In Kick Ass 2 strijden Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) en Hit-Girl (Chloë Grace Moretz) nog steeds het onrecht als zelfverklaarde superhelden, en krijgen ze ondersteuning van de geschifte Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey). Hulp die ze zeker kunnen gebruiken wanneer The Mother Fucker (Red Mist uit Kick Ass, aka Christopher Mintz-Plasse, red.) wraak zoekt op de moordenaars van zijn vader. Kick Ass 2 verschijnt bij ons wellicht in vroege najaar in de zalen, al is er nog geen definitieve release datum bekend.

  Lees verder…


  Meer over