Franchise: the last stand

The Last Stand review

the last stand posterThe Last Stand ****

Regie: Kim Jee-Woon (The Good, The Bad, and The Weird)

Met: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Peter Stormare, Johnny Knoxville, Luis Guzmán, Eduardo Noriega

Speelduur: 105′

Ga kijken kijken als je houdt van no-nonsense B-actieknallers zoals Walking Tall, en natuurlijk om te zien hoe Arnie het ervan af brengt als actieheld op leeftijd.

Continue reading The Last Stand review

The Last Stand trailer

“I’m back!” Arnold Schwarnegger, de grootste actieheld aller tijden, liet het deze zomer zelf weten in The Expendables 2. Maar we moeten het nog gaan geloven ook. Hij bracht een vuistdikke biografie uit, getiteld Total Recall. En Arnie schittert volgend jaar in minstens drie films. The Tomb, een gevangenisthriller met zijn maatje Sly Stallone, en als keiharde flik in Ten van genrespecialiest David Ayer. Maar de eerste in rij is deze The Last Stand waarin Schwarzenegger het als small town sheriff opneemt tegen volledig een Mexicaans drugcartel. Als de uiteindelijke film nog maar half zo entertainend is als deze trailer, zit het nu al meer dan goed met die comeback. The Last Stand is bij ons te zien vanaf 30 januari.

Continue reading The Last Stand trailer


Stallone en Schwarzenegger zijn terug in de beestige trailers voor Bullet to the Head en The Last Stand

Volgende week kan je beide actielegendes aan het werk zien in The Expendables 2, en volgend jaar volgt er nog een samenwerking in The Tomb, maar ook afzonderlijk gaat het opnieuw hard met de filmcarrières van de twee ultieme actiehelden Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. In Bullet to the Head vertolkt Stallone een huurmoordenaar die een onorthodox team vormt met een flik (Sung Kang) om een gezamelijke vijand (Jason ‘Game of Thrones’ Momoa) te stoppen. Als we er nog bijvertellen dat een andere legende, Walter Hill (48 Hrs., Red Heat, Last Man Standing), plaatsnam in de regiestoel van deze übergeweldadige stripverfilming, weet je dat Bullet to the Head een absolute must wordt wanneer de film in maart ook bij ons in de zalen verschijnt. Maar ook The Last Stand oogt meer dan indrukwekkend. In deze actieknaller zien we Schwarzenegger als lokale sheriff die het opneemt tegen een volledig Mexicaans drugscartel. In de heerlijke trailer herken je vast ook Peter Stormare, Forest Whitaker en Luis Guzmán. The Last Stand zou in januari op het witte doek moeten te zien zijn. Geniet van onderstaande trailers!

Continue reading Stallone en Schwarzenegger zijn terug in de beestige trailers voor Bullet to the Head en The Last Stand