Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom review

Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom ***

Regie: Jennifer Yuh

Met de stemmen van Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Gary Oldman, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme, Victor Garber, Lucy Liu, Seth Rogen,…

Speeltijd: 90′

Ga kijken als je hield van de vorige Kung Fu Panda film.

Het verhaal: Po leeft zijn droom en is razend populair sinds hij vecht als Dragon Warrior aan de zijde van de Furious Five. Deze keer moeten ze China redden van de ondergang: Shen heeft een duivels wapen ontwikkeld dat voor het einde van Kung Fu zal zorgen. Kan Po Shen stoppen?

Ons verdict: De opvolger van het hilarische Kung Fu Panda doet het geweldig aan de box-office, maar toch moeten we bij MoviePulp stellen dat deze niet het niveau haalt van zijn voorganger. Kung Fu Panda 2 is een leuke film, maar de komische momenten (buik naar voor of de pinkgreep) uit Kung Fu Panda blijven uit. De nieuwe personages zoals Shen, Master Ox, Master Rhino en Master Croc zijn wel mooi uitgewerkt.

Kortom, Kung Fu Panda 2 is een doordeweekse animatiefilm zonder meer. Bekijk onderaan clips uit Kung Fu Panda 2 zoals Inner Peace, Stealth Mode en Dumplings:

 

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.