Underworld Prequel bevestigd

Kate Beckinsale in Underworld 1 en 2 wallpaper

Gisteren stond er op ComingSoon een releasedate te lezen van een 3de Underworld-film. Dit was eigenaardig, omdat niemand in de filmblogosfeer daar iets van af wist. Vandaag heeft Lakeshore Entertainment en Screen Gems (van Sony Entertainment) bevestigd dat er een 3de film van de vampieren-weerwolf oorlog zal komen in de vorm van een prequel. Underworld 3: The Rise of The Lycans ziet dus officieel het daglicht waar de eerste film begon.

Danny McBride zorgde voor de screenplay, de vorige regisseur Len Wiseman is producer samen met Tom Rosenberg, Gary Lucchesi en Skip Williamson. Verrassend heeft Patrick Tatopoulos (CGI artiest) de regie op zich genomen. Castmembers zijn voorlopig Michael Sheen, Bill Nighy uit de vorige films en de mooie Rhona Mitra als Sonja! Kate Beckinsale heeft laten blijken dat ze niet geïnteresseerd is in een prequel van Underworld (ze wil haar carrière momenteel focussen op dramafilms). Het zal dus twijfelachtig zijn of het personage Seleen uitdrukkelijk in de schijnwerper wordt geplaatst.

Andere product informatie:

Underworld 3
Format: Feature Film
Datum: januari – maart 2008
Location: Auckland (VS)
Production Co: UW3 Film Productions Ltd


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Underworld Prequel bevestigd”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.