Nieuw op TV: Strike Back Project Dawn

Wie nog altijd aan het afkicken is van zijn jaarlijke dosis ’24’, moet niet meer wanhopen. Met Strike Back Project Dawn is er nu een meer dan waardige opvolger, 5 weken lang netjes geserveerd -in dubbele porties- vanaf zondag 27 November omstreeks 21u20 op 2BE. Om een nog onverklaarbare reden heeft de zender het eerste -eveneens uitstekende- seizoen van Strike Back overgeslagen, maar omdat Project Dawn twee fonkelnieuwe protagonisten heeft, zal je zeker ineens mee zijn met het verhaal. Strike Back Project Dawn is een co-productie tussen Cinemax/HBO en Sky (de Britse ‘Prime’) en biedt meteen ook het beste van beide. Je krijgt een vleugje van de sérieux van BBC spionage reeksen als Spooks, afgewerkt met spectaculaire actie en vinnige dialogen in de traditie van Die Hard en Lethal Weapon. Dé absolute kijktip van de komende weken!

7 thoughts on “Nieuw op TV: Strike Back Project Dawn”

  1. op mijn digibox staat nogthans dat dit seizoen 1 is. wie heeft gelijk en de bewijzen graag.

  2. waarom ze dan op digibox en gazet zeggen dat het seizoen 1 is vind ik heel verwarrend. heb een deel gekeken maar echt overtuigen deed het niet vond ik en ook die reclame er tussen maakt het niet beter.

  3. het eerste seizoen van strike back werd wel uitgezonden en was ne zo goed als dit seizoen. was trouwens met dezelfde hoofdrolspelers

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.