Sienna Miller in G.I. Joe

 

Sienna Miller in Maxim

Vandaag is bekend gemaakt dat de Britse hottie Sienna Miller de leading female role zal hebben in de nieuwe big budget film G.I. Joe. Paramount en Hasbo hebben haar gekozen vanwege haar sexy femme fatal looks. Ze zal een sexy barones-spion spelen. Regisseur van dienst is Stephen Sommers (The Mummy, The Scorpion King) die geholpen wordt door producers Lorenzo di Bonaventura en Brian Goldner. Voor de leken onder ons, G.I. Joe was destijds populaire speelgoed bij jongeren en ging over een strijd tussen wapenhandelaars Cobra en de militaire eenheid G.I. Joe. G.I. Joe staat voor Global Integrated Joint Operating Entity en is zogezegd gevestigd in Brussel. Momenteel is Sienna Miller op het witte doek te bewonderen in de film Stardust.

4 thoughts on “Sienna Miller in G.I. Joe”

  1. GI JOE was mijn favoriet speelgoed in mijn kinderjaren. Can’t wait wat ze ervan bakken op het witte doek. Qua beauty zit het al goed met Miller!

  2. Ja, het is inderdaad nog even wachten op deze film, aangezien de regisseur nog steeds bezig is aan de nieuwe Mummy film. Maar het wachten zal lonen, mannen :-)

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.