Wrath of the Titans review

Wrath of the Titans ***

Regie: Jonathan Liebesman (World Invasion: Battle Los Angeles, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning)

Met Sam Worthington, Rosamund Pike, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez, …

Speeltijd: 99′

Ga kijken als je hield van Clash of the Titans en God of War III.

Het verhaal: De held en halfgod Perseus wordt door zijn vader Zeus gevraagd om hen te helpen tegen de titanen die dreigen los te barsten uit de aardkorst of Tartarus vanwege het toegenomen ongeloof van de mens in Griekse Goden en de politieke corruptie tussen Goden zelf.

Ons verdict: Als je dacht dat Clash of the Titans het machtigste uit de Griekse mythologie haalde, dan heb je de opvolger nog niet gezien. Wrath of the Titans doet exact wat de titel van de film zegt, nl. de wraak van de titanen op het witte doek neer bombarderen tegen onze helden Perseus, Zeus, Agenor en Andromeda. Na de Kraken krijg je dus nieuwe monsters in de spin-off van de mythe van Perseus waar Kronos het hoogtepunt van is. Zo groots dat het de Aarde in één hamerslag doet omver waaien. Schitterend. Toch kan het qua adrenaline niet op tegen de bloeddorstige God of War III in dit genre. Het verhaal brengt wel meer intrige en drama, iets wat zeer eigen is aan de verhalen van de authentieke goden en wordt dus goed door Hollywood weerspiegeld. Vraag weliswaar geen diepgang, want de film is zo’n rollercoaster ride dat je jezelf onmogelijk op een diepgaand verhaal kan concentreren.

Kortom, wil je even van uw stoel geblazen worden? Dan is Wrath of the Titans jouw ding. Huur hem nu op iTunes of laat jezelf overtuigen door onderstaande videoclips Gods Don’t Die, Brothers, Not Equals, I Need Your Help en What Are You Waiting For? :

 

aardkorst

Eén reactie op “Wrath of the Titans review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter