007’s Skyfall Teaser Trailer

Eindelijk is het zover! De James Bond franchise krijgt terug een stevige duw in de rug na het hele faillissement probleem van filmproductiehuis Metro-Goldwyn-Mayer Studios. Bond 23 krijgt de titel Skyfall en dezelfde cast uit de vorige 007 films is weer van de partij: Daniel Craig, Judi Dench en er wordt een uitstekende nieuwe cast toegevoegd met Javier Bardem, Ralph Fiennes en het mooie Bond-girl duo Bérénice Marlohe & Naomie Harris. Achter de regiestoel niemand anders dan Sam Mendes die een oscar won met zijn film American Beauty. Bekijk onderaan de trailer die duidelijk zijn inspiratie heeft gevonden bij Prometeus.

[bol_product id=”1002004012018754″ price_range=”undefined” name=”bond” subid=”bond” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#CB0100″ link_color=”#0000FF” border_color=”#D2D2D2″ width=”500″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1349106555_links.css”]Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

5 gedachten op “007’s Skyfall Teaser Trailer”


 1. Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

  weg met dit te veel cliches en trekt veel te veel op bourne maar dan met craig. hij drinkt nu blijkbaar heiniken ipv martini hoe dat ze erop komen heiligschennis dit is geen bond meer zeer spijtig. afvoeren en opnieuw beginnen zou ik zeggen.

  Please wait...
 2. Yves, persoonlijk ben ik grotere fan van de laatste 2 films dan voorheen. Quantum of Solace was de beste Bond die er gemaakt werd: de films zijn ruwer, bevatten meer actie en tonen een kwetsbare Bond. Iets waar voorheen niet over nagedacht is en de nieuwe films innovatief maken. Het brengt de franchise beter tot uiting in mijn ogen. Ik ben wel meer fan van Pierce Brosnan, maar deze evolutie was niet mogelijk geweest zonder de inbreng van Daniel Craig (hij haalt zijn inspiratie immers uit zijn rol in Layer Cake). Looking forward to this one!

  Please wait...
 3. nee ik vind de laatste twee eerder bij de slechtste van bond. pierce en dalton vond ik vele malen beter en ook de slechteriken waren beter. ik ging voor gadgets de coole actie en de oneliners niet bourne look ook waarom direct vervolg maken terwijl dit nooit daarvoor was. deze ga ik niet in bios zien zelfs al krijg ik tickets gratis.

  Please wait...
 4. Imho is Craig het beste wat Bond kon overkomen. De bekende ingrediënten zitten er nog steeds in, alleen minder in your face om het realisme te behouden.

  Please wait...
 5. voor realisme ging ik niet naar bond kijken. daar zijn bourne en andere spionage films voor. bond moet goed intro liedje hebben, macho, knappe grieten, coole gadgets, martini (geen piswater) en de droge humor moet erin zitten. dat zit niet meer in de nieuwe films zeeerrr spijtig en daarom niet meer goed voor mij.

  Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter